Best Western Plus Hotel Plaza

Golf - Golfpaket

Välj på fyra olika golfbanor i vårt Golfpaket.
Vi är glada över att kunna erbjuda dig fyra olika golfpaket på banor runt Västerås.

Spela på Frösåker GCC, som är rankad på 15:e plats i Sverige enligt Golf Digest senaste ranking. Eller prova på Västerås GK eller Skerike GK som bara ligger 4 respektive 7 km från Hotel Plaza. Vill ni prova en av Mälardalens populäraste banor väljer ni Orresta GK.

I Golfpaketet ingår:

 

  • Del i Large-rum 1 varmrätt med 1 glas vin/öl (alkoholfritt alternativ finns) i Lobbybaren Mexican
  • Greenfee, 18 hål
  • Stor frukostbuffé
  • Tillgång till fri WiFi


Pris från 1 100 kr per person.

Viktig information vid bokning

Fyll i vilken/vilka banor ni önskar spela på samt dag och tid. Uppge golf-id på samtliga spelare i kommentarsfältet. Vi kontaktar er för att verifiera bokningen, det är därför viktigt att ni fyller i en korrekt epostadress och mobilnummer så att vi kan nå er.

Bokningen är att betrakta som en förfrågan, bana, datum och tid måste bekräftas av extern part. Först när vi bekräftat är det bokat och klart.Villkor: Vänligen notera att tillägg och extra greenfee inte är inräknade i priset. Det är kostnader som kommer till utöver paketpriset.

Vi reserverar oss också mot eventuell prishöjning av respektive golfklubbs greenfeeavgift. För bokning:

 

reservation@plazavasteras.se
021-10 10 10

Best Western Plus Hotel Plaza, Västerås
Tel: +46 21101010
E-post: info@plazavasteras.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.