Best Western Plus Hotel Plaza

Nöje - Kokpunktenpaketet

Besök Kokpunkten – Sveriges första actionbad
Ibland är det läge att göra något för hela familjen. På kokpunkten finns det något för alla. Spännande åkattraktioner, barnland, relax och green room. Tillsammans är det lätt att spendera många timmar av lek, plask och sköna bad.
Men vi lovar att ni kommer att känna er mosiga och behov av en riktigt skön natts sömn.

I Kokpunktenpaketet ingår:

Del i Large-rum
Entré till Kokpunkten, biljetterna får ni på hotellet vid incheckning
Stor frukostbuffé
Tillgång till fri WiFi

Pris från 505 kr per person (vuxen) 
 
Viktig information vid bokning
Är ni färre än 2 vuxna och 2 barn, kontakta oss så hjälper vi er att få korrekt bokning. Skicka med en giltig e-postadress och ett mobilnummer vid bokningen så att vi kan nå er om vi skulle behöva. Relaxen på Kokpunkten ingår ej i paketen, kostnad tillkommer.
För bokning:


reservation@plazavasteras.se

021-10 10 10

Best Western Plus Hotel Plaza, Västerås
Tel: +46 21101010
E-post: info@plazavasteras.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.