Best Western Plus Hotel Plaza

Träning och avkoppling

Västerås högsta Spa

Som gäst hos oss på Hotel Plaza har du tillgång till vårt Sky Spa
som ligger på våning 23 och 25. Sky Spa erbjuder en utsikt på 300 grader över Västerås City, och Mälaren. Sky Spa har 4  behandlingsrum, ett bastukoncept med 3 olika bastutyper,  rymliga omklädningsrum och den inglasade bastun på våning 25 erbjuder en känsla utöver det vanliga. På våning 22 hittar du också vårt Sky Gym om ni känner för att träna lite innan er tid på spat. 

Öppettider
Måndag:  16.00 – 20.00
Tisdag - Fredag 11.00-20.00
Söndag: 10.00 – 18.00

Åldersgräns
Hos oss är barn välkomna på spa fram till 13.00 tisdag-söndag i målsmans sällskap. Övrig tid har vi 13 års åldersgräns.

Träna med fantastisk utsikt

Som gäst hos oss på Hotel Plaza har du tillgång till vårt Sky Gym,
som ligger på våning 22. Kom ihåg träningsschemat även om du bor på hotell, behåll hälsan och passa på att svettas lite till en fantastisk utsikt.  Vi erbjuder modern utrustning från Life Fitness, crosstrainer, cyklar och andra maskiner för en varierande träning. Stretcha med blicken ut över Mälaren.

Öppettider
Alla dagar: 06.00-22.00

Åldersgräns
18 år

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.