Best Western Plus Hotel Plaza

BOKA BORD OCH MENYER

Här kan du boka bord oavsett om det gäller en brunch, lunch eller middag. Restaurangchansen gäller tyvärr inte vid bordsbokning.

Öppettider

  • Brunchen serveras Lördagar 12.00-16.00 och Söndagar 12.00-15.00
  • Lunch serveras Måndag-Fredag 11.30-13.30
  • Middag Måndag-Torsdag 17.00-23.00 (köket stänger 22.30), Fredag-Lördag 17.00-00.00

Vid helgdagar och röda dagar kan avvikande öppettider förekomma.

Kontakt:
Telefon: 021-10 10 10
E-post: restaurant@plazavasteras.se

Veckans Lunch

Vecka 8

I dagens lunch ingår buffé bestående av soppa, sallad och hembakat bröd.
Givetvis ingår även måltidsdryck, kaffe och kaka
.

124 kr

MÅNDAG
Högrevschili, avokadocrème, jalapeno, koriander och nachos

TISDAG
Kalvfärsbiff, timjanveloute, picklad morot och potatispuré 

ONSDAG

Stekt kycklingfilé, svartkål, mandel och parmesanstuvad selleri

TORSDAG
Ljummen rostbiff, gröna bönor, blomkålsmajonnäs och potatissallad med salsa verde

FREDAG

Fläskfilé, café de parissmör, sky, broccoli och klyftpotatis

VECKANS VEGETARISKA
Friterad fetaost, tzatziki och rostade rotsaker

VECKANS FISK 
Koljafilé, glacerade betor, kapris- och pepparrotscrème, brynt smör och kokt potatis

LITE MINDRE 89 kr
Dagens soppa med sallad och bröd


A la cartemeny

Välkommen till vår a la carte. Förhoppningsvis hittar du något för varje tillfälle. Från den lilla aptitretaren till det klassiska, internationella och moderna eller till det gröna och lokala. Vi tar influenser från det svenska, traditionella köket och gör egna tolkningar av klassisker men låter oss också inspireras av trender från hela världens kök. Förhoppsningsvis smakar det riktigt bra och blir en kulinarisk upplevelse. 

  
Vi lägger stort engagemangt på de vegetariska alternativen och mer klimatsmarta ingredienser. Det hoppas köksmästaren och hela teamet att du ska uppskatta. 

Varmt välkommen!

Förrätt

Rotsellerisoppa 89:-
Picklad rotselleri, vitlökschips och friterad rotselleri 
  

Variation på betor 95:-
Krassemajonnäs, chevrèsnö, krutonger

Skagentoast 119:-
Räkor, snökrabba, levainbröd, pepparrot och citronette

Råbiff 115:-
Dragonmajonnäs, picklad tomatsallad och friterad potatis

Chark- och ostplanka 155:-

Huvudrätt

Kroppkaka 205:-
Svamt, brynt smör, rotselleri, tryffel, saltad mandel och pecorino
  

Flankstek 225:-
Av Iberico, jordärtskockspuré, smörad vinägersky, zucchini, örter och sparrispotatis

Torskrygg 229:-
Blåmusselsås, salladslök och potatiskrutonger

Stor Skagentoast 195:-
Räkor, snökrabba, levainbröd, pepparrot och citronette

Stor Råbiff 195:-
Dragonmajonnäs, picklad tomatsallad och friterad potatis


Sandwiches på focaccia

Serveras med pommes frites


Clubsandwich 185:-

Kyckling, bacon, dijonspenap, romansallad, tomat och picklad lök

Halloumisandwich 185:-
Dijonsenap, romansallad, tomat och picklad lök

Oumphsandwich 195:-
Vegansk dijondressing, romansallad, tomat och picklad lök

Barnmeny

Kyckling 89:-
Med pommesfrites och bearnaisesås

Spaghetti Bolognese 79:-

Pannkaka 65:-

 

Avsluta kvällen i vår Skybar

Ta hissen till våning 24 och besök sveriges högst belägna Gastrobar på 81 meters höjd. Här har vi goda drinkar och storslagen utsikt. Alla drinkar gör vi från grunden, med egenpressade juicer och fräscha frukter - dessutom finns ekologiskt tänk genom hela processen.

Varmt välkommen upp till Skybar. 

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy