Best Western Plus Hotel Plaza


Prison Islandpaket

Samla dina vänner, kollegor, familj eller lagmedlemmar och gör er redo för ett utmanande och spännande äventyr på Prison Island.
Bilda ett lag och lös uppgifter i ”fängelseceller” tillsammans med dina lagkamrater på så kort tid som möjligt....

Visa erbjudande


Shopping paket

Unna dig en weekend i shoppingstaden
Västerås har utsetts till Årets stadskärna och köpcentret Erikslunds Shopping Center till Sveriges bästa köpcentrum. Här finns allt för den som är sugen på att shoppa.
En shoppingweekend på Hotel Plaza i...

Visa erbjudande


Bröllopspaket

Här bor ni i en av våra sviter på våning 11 eller 12 med fantastisk utsikt över Västerås. Vi tar emot er med frukt, choklad och mousserande vin på rummet, klart att njuta av. Vakna upp på er första morgon tillsammans som äkta makar med en härlig...

Visa erbjudande
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.