Best Western Plus Hotel Plaza

Evenemang

Öl och Destillat (ACC)

På Västerås Öl & Destillat får du som besökare dofta, provsmaka och uppleva öl, whisky och andra spritdrycker.

Utställarna erbjuder smaker från hela världen, där självklart också lokala smaker från Västeråsområdet finns att provsmaka. Här får du chansen att njuta av välkända klassiker och upptäcka spännande nyheter. 

Välkommen till Aros Congress Center den 26-27 okt för att uppleva uppföljningen av succén av Västerås Öl & Destillat!

Läran om Livet (ACC)

När du är den bästa versionen av dig själv, då arbetar du smartare och mer effektivt! Det är dagarna då allt faller på plats och du hittar lösningar till de mest utmanande problemen. Det är då du bidrar till att bilda ett effektivt och högpresterande arbetslag och därigenom skapar en arbetsplats att längta till, för både medarbetare och kunder. 

Den stora julfesten (ACC)

Boka in årets julfest på Aros Congress Center!Den 12, 13 och 15 december slår vi upp portarna för Den Stora Julfesten.

Njut av god julbuffé och julig underhållning av Sound of Sweden. För bokningar eller frågor 
maila: Ann-louise.magnusson@acc.se

Högt till tak 
(SkyBar Plaza)     

7 NOV

Njut av ett skratt mitt i veckan i härliga miljöer uppe i Skybar i Skrapan. Klubben varvar inbjudna ståuppkomiker från hela Sverige med lokala nya talanger från Västerås. Ta en drink i baren innan föreställningen eller varför inte lyxa till det med VIP-paketet som inkluderar en ost- och charktallrik innan föreställningen samt reserverade sittplatser framför scenen.

Västerås Comedy Club (ACC)

Äntligen dags för standup med Västerås Comedy Club på Aros Congress Center igen! Vår ambition är att varje kväll erbjuda våra gäster en generös blandning av de största och hetaste namnen på standupscenen just nu samtidigt som vi introducerar nya talanger.

Julmiddag på Plaza 

Nu är det dags för att börja planera in Julmiddagen med familjen, företaget eller vännerna. Är ni inte sugna på ett klassiskt julbord så är detta perfekt för er, en trerätters meny med grymma smaker och härlig stämning i vår härliga restaurang på Hotel Plaza. 

Kolla på Menyn
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.