Best Western Plus Hotel Plaza

Mat och dryck

Lobbybaren - En miljö i ständig förändring

På receptionsplan har vi vår populära lobbybar, en klassisk lobbybar i modernt snitt. Njut av atmosfären, smakrika matupplevelser och trendiga drinkar. Vår Lobbybar är i ständig förändring för att följa dygnets olika faser och ge dig rätt innehåll vid rätt tid. Här serveras bland annat vår härliga frukost varje morgon, en smakrik lunch på dagen, stor brunch på helgeftermiddagar, populär after work varje fredag och mysig mexikansk middag måndag – lördag.

Boka 

SkyBar - Sveriges högst belägna Gastrobar

Sveriges första Gastrobar på 81 meters höjd finner du på våning 24 på Hotel Plaza. Utsikten är lika bra som drinkarna och maten som kan avnjutas. 

Kom upp för att få en härlig kväll i maten och dryckens tecken där ni kan njuta av välkomponerade drinkar som görs från grunden. Vi pressar och förbereder allt från juicer till frukter själva och har ett ekologiskt tänk genom hela processen. Samtidigt som du njuter av lokal chark och ost likaväl som många utav våra härligt komponerade snacks. 

Öppettider
Tis-Tor: 17.00 – 00.00
Fredag: 16.00 – 01.00
Lördag: 16.00 – 01.00

Brunchbuffé på helger

Starta helgen med en trevlig brunch med någon eller några av dina käraste. I en avslappnande lobbymiljö dukar vi upp vår brunchbuffé varje lördag och söndag från kl. 12.

Här kan du njuta av allt från färska räkor, krämig laktosfri äggröra, hemrullade köttbullar, nubberöra, våfflor och amerikanska pannkakor med lönnsirap. På lördagar lyxar vi till det med ostron på buffén så länge lagret räcker.

Smaka gärna på de lokala produkterna som du hittar på ”Meet the locals” brickan. Vi serverar alltid nybakat bröd, ekologisk kaffe och hembakat fikabröd.

Öppettider
Lördagar 12.00-16.00
Söndagar 12.00-15.00

Pris
Brunchen kostar 239 kronor för vuxna samt 10 kronor/år för barn upp till 12 år.

Lunch med husmanskost

Lunchen på Plaza har sina rötter i den svenska husmanskosten och erbjuder dagens rätt, som serveras med soppa, sallad och hembakat bröd.
Givetvis ingår även måltidsdryck, kaffe och kaka.

Vi erbjuder även veckans fisk, veckans vegetariska samt en sopplunch inklusive sallad och nybakat bröd.

Varmt välkomna!

Öppettider
Måndag-Fredag 11.30-13.30

Pris
Dagens rätt, veckans fisk och veckans vegetariska kostar 124 kronor.
Sopplunch inkl. salladsbuffé kostar 89 kronor.

Mexikanska kvällar

Hos Lobbybaren Mexican finns både traditionella mexikanska rätter och våra kockars egna tolkningar. Vi har skapat en meny som du med fördel kan dela med en vän, din kärlek, dina  barn, en bekant eller… vem du nu väljer. Om du delar med dig av härliga  minnen, roliga kommentarer, skratt och dig själv, så fixar vi god mat och dryck.

Öppettider
Måndag – Lördag 17.00 – 00.00

Köket stänger 22.30

After Work i Lobbybaren

Till Lobbybaren är du välkommen varje dag efter jobbet för lite skönt häng och god dryck i en avslappnad miljö.

På fredagarna gör vi det lite festligare. Då bjuder vi på en läcker plockbuffé och låter en DJ sköta musiken så att stämningen blir på topp. Se till att få bästa möjliga start på helgen med en skön AW hos oss.

Öppetider
AW från kl: 16.00
Plockbuffén är uppdukad: Fredagar 16.00-18.00

Frukostbuffé

Vår frukost på Plaza ger dig en God start på dagen.
Här hittar du inslag av ekologiska och närproducerade produkter.

Vårt kaffe är ekologiskt och fairtrade och kan avnjutas som en slät kopp eller i mer lyxigare variant som cappuccino eller caffe latte.
Smaka gärna på våra hemlagade recept och de lokala produkterna som du hittar på ”Meet the locals” brickan.

En stor del av vår frukostbuffé är ekologisk och närproducerad. Vi månar om alla, även dig med allergi eller intolerans så vi har också ett stort utbud av gluten- och laktosfria produkter, prata med vår personal så hjälper vi dig.

Välkommen!
Öppettider
Måndag-Fredag: 6.30-9.30
Lördag och Söndag: 7.00-10.30

Pris
För dig som inte är hotellgäst kostar frukosten 150 kronor.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.