Best Western Plus Hotel Plaza

55565154

Hotel Plaza – bara ett steg bort! 

Hotel Plaza är den mest centrala platsen att bo på i Västerås. Nära centralstationen, bara 451 steg bort, men tillräckligt långt bort för att få en skön natt sömn. Är du här för konferens eller kongress? Aros Congress Center ligger bara 336 steg bort, du behöver inte ens gå ut!

Om du föredrar shopping finns flera butiker tvärs över gatan, bara 48 steg bort. För musikälskare ligger Västerås Konserthus längre ner på gatan, bara 257 steg bort. Är du hungrig hittar du stadens alla restauranger och bara inom 700 steg men de trevligaste är bara en hissresa bort – vår Lobbybar och SkyBar. Hotel Plaza har 202 nyrenoverade (våren 2017) sovrum  på tolv våningar. Det är ett modernt hotell med en välkomnande lobby, det är mer som ett vardagsrum än en hotellobby. Det är en mötesplats för affärsresenärer från hela världen, weekendgäster och Västeråsare.

Nedanför hotellet finns ett parkeringsgarage med hiss direkt till lobbyn.

På lobbyplans serveras vår härliga frukost varje morgon, en smakrik lunch på dagen, stor brunch på helgeftermiddagar, populär after work varje fredag efter jobbet och mysig mexikanskinspirerad middag middag måndag – lördag.

Konferens möjligheter erbjuds både på Plaza och på vår systeranläggning Aros Congress Center, www.acc.se. På 22:a våningen hittar du vårt snygga och funktionella Sky Gym, garanterat med den bästa utsikten i staden.

Vårt senaste tillskott – Sky Spa, på våning 23 och 25 erbjuds en fantastisk utsikt, tre olika bastur, spabehandlingar, fotbad och en trendig lugn relaxavdelning med svalkande förfriskningar.

Plazas Sky Bar på våning 24 serverar cocktails och matiga snacks tisdag – lördag.

Höghastighetsanslutning wifi på hela hotellet och självklart är hela hotellet rökfritt!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.