Best Western Plus Hotel Plaza

67555654

Hotel Plaza – bara ett steg bort! 

Hotel Plaza är den mest centrala platsen att bo på i Västerås. Nära centralstationen, bara 451 steg bort, men tillräckligt långt bort för att få en skön natts sömn. Är du här för konferens eller kongress? Aros Congress Center ligger bara 336 steg bort, du behöver inte ens gå ut!

Om du föredrar shopping finns många butiker tvärs över gatan, bara 48 steg bort. För musikälskare är det 257 steg till Västerås Konserthus längre ner på gatan. Är du hungrig hittar du stadens alla restauranger och inom 700 steg men de trevligaste är bara en hissresa bort – vår Lobbybar och SkyBar.

Hotel Plaza har 202 nyrenoverade (våren 2017) sovrum  på tolv våningar. Det är ett modernt hotell med en välkomnande lobby, det är mer som ett vardagsrum än en hotellobby. Det är en mötesplats för affärsresenärer från hela världen, weekendgäster och Västeråsare.

Nedanför hotellet finns ett parkeringsgarage med hiss direkt till lobbyn.

På lobbyplan serveras vår härliga frukost varje morgon, en smakrik lunch på dagen, stor brunch på helgeftermiddagar, populär afterwork varje fredag efter jobbet och smakfull middag måndag – lördag.

Konferensmöjligheter erbjuds både på Plaza och på vår systeranläggning Aros Congress Center, www.acc.se.

På 22:a våningen hittar du vårt snygga och funktionella Sky Gym, garanterat med den bästa utsikten i staden.

Vårt senaste tillskott – Sky Spa, på våning 23 och 25 erbjuder en fantastisk utsikt, tre olika bastur, spabehandlingar, fotbad och en trendig, lugn relaxavdelning med svalkande förfriskningar.

Plazas Sky Bar på våning 24 serverar cocktails och matiga snacks tisdag – lördag.

Höghastighetsanslutet wifi på hela hotellet och självklart är hela hotellet rökfritt! Allt du kan tänka dig för en bra hotellvistelse, oavsett vilken anledning du har för att besöka Västerås.

Miljö

Vi värnar om miljön och satsar på en hållbar utvecklingen.

”Ingen kan göra allt men alla kan göra något” är ett uttryck som stämmer bra, framförallt när det gäller miljö.

”Vi uppmanar alla våra gäster och anställda att dra sitt strå till stacken genom att printa färre antal papper, minska tvätt av hotellhanddukar och att använda miljöcertifierade rengöringsmedel” säger hotellchef Tina Molander på Hotel Plaza om miljöarbetet.

Miljöcertifierade av Green Key
Vi är miljömärkta av Green Key som drivs i Sverige av organisationen Green Key Sverige. Green Key är en ledande internationell miljömärkning som i dag finns i 56 länder och som stöds av World Tourism Organization och United Nations Environment Programme, UNEP.

Vår miljöpolicy innebär att vi med noggrannhet och omsorg gör aktiva val i vår verksamhet utifrån ett miljöperspektiv.

  • Vi väljer råvaror, som i första hand är lokalproducerade och/eller ekologiska.
  • Vi handlar på ett ansvarskännande och miljömedvetet sätt in artiklar nödvändiga för vår skötsel och vårt underhåll.
  • Vi dokumenterar och följer upp vår energi- och vattenanvändning.
  • Vi sorterar vårt avfall enligt de fraktioner som vi har möjlighet till. 
  • Vi utbildar och informerar kontinuerligt befintlig och ny personal för att säkerställa att alla har rätt förutsättning för att bidra i vårt miljöarbete.
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy